Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Victoria Justice életrajz

Victoria Dawn Justice 1993. február 19-én született Floridában, Hollywoodban. Victoria 8 évesen kapta elsõ reklámszerepét. Ezután megkérdezte édesanyját, hogy folytathatja-e. Anyukája felkeresett pár ügynökséget Miamiban. A siker gyorsan jött. Eközben pedig különbözõ cégek számára is modellkedett. Az egyik legkeresetebb gyerekmodell lett.

2003 nyarán Vicky és a családja lecserélte a floridai Hollywood-ot és a fényes californiai Hollywood-ba költöztek. Nem sokkal utána kapott egy kisebb epizódszerepet a "Gilmore Girls" címû sorozatban. Ekkor döntötte el, hogy színészkedni szeretne. De közben a modellkedést sem hanyagolta el, hiszen részt vett három gyerekkampányban is: a Gap, Guess, és Ralph Lauren.

2005-ben szerepelt a "Mary", "When Do We Eat?", "Silver Bells" filmekben. Szintén ebben az évben kapott egy epizódszerepet is a híres Disney sorozatban a "The Suite Life of Zack and Cody"-ban. A nyár folyamán felvételizett egy tekintélyes iskolába a Performing Arts Magnets school-ba. A nagy áttörés májusban jött, amikor a "Zoey 101" címû sorozatban feltûnt Lola Martinez karakterében, mint Zoey (Jamie Lynn Spears) új szobatársa.

Nagy álma, hogy 19 éves koráig egy Oscar díjat kapjon. 2009-ben szerepelt a The Kings of Appletown címû filmben. 2010-ben pedig a The Boy Who Cried Werewolf címû vígjátékban játszik fõszerepet Brooke Shields mellett. Szintén ebben az évben indította útjára a Nickelodeon csatorna a Victorious címû sorozatot, amelyben õ alakítja a fõszereplõ, Tori Vega karakterét.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.